За Паркети и Мебели

Фирмата ни e специализирана в няколко дейности свързани с вътрешния интериор:

Производствто на кухни и мебели  - целта ни е клиентът да получи желаното решение за обзавеждане с най-малко изразходвано време и средства - най добро съотношение цена/качество.

Всички кухни и мебели се произвеждат по поръчка.

 Наш екип взема размери и дава консултации на място от обекта напълно безплатно.
Крайната оферта на кухня или мебел става по модел от снимка в сайта, готов проект от клиента с ориентировъчни рамери и разпределение.

Продажбата и монтажа на ламиниран  паркет .

 Предлагаме голямо разнообразие от различни декори ламиниран паркет.

  Избирането на желание от вас паркет не е последното нещо, което трябва да направите, необходимо е да подберете подходящи первази като цвят съобразен с избрания паркет и лайсни за прехода с настилките в другите стаи. Така получавате   завършеност и  подчертавате красотата на избрания от вас паркет.

 Поради голямото предлагане не е трудно да намерите и закупите ламиниран паркет , но  при нас използвайки опита ни ще получите необходимата информация за най правилния избор за типа  ламиниран паркет  .

Ето и някои важни особенности ,когато избирате ламиниран паркет  или естествен паркет:

Ламиниран паркет

  Да се върнем пак на правиления избор на ламиниран  паркет - необходимо е  да съобразите и други фактори като: натовареност на помещението (спалня,хол,коридор,кухня), качество на замазката, до колко са прави стените определя  какъв тип перваз да използвате, а типа лайсни зависи от това  какви нива има към съседните помещения  и др.

Използвайки богатия си опит, отчитайки вашите предпочитания и възможности ще ви помогнем в избор на паркет.

 Като най точна информация от нашите специалисти бихте получили при оглед на място.  Така ще избегнем неточности и ще спестим време!

 

 

 

Powered by: OpenCart and Iteasy
София производство монтаж Кухни Мебели Паркети, Индивидуален проект © 2023